Wij heten u van harte welkom bij Tuinhandjes  

Tuinhandjes ©2017 | PRIVACY POLICY

 

Tuinonderhoud

 

Om optimaal en langdurig van uw tuin te kunnen genieten is het van groot belang dat uw tuin altijd onderhevig is aan nauwkeurig onderhoud.

Wij  werken met professioneel materiaal. Dit maakt dat we snel, nauwkeurig en goed werk leveren,

wanneer u hier zelf niet meer aan toekomt, Hoveniersbedrijf  Tuinhandjes voert uw wensen uit.

 

Misschien wilt u wel dat wij de tuin maandelijks onderhouden of alleen het voor- en najaarsonderhoud doen, zodat u er geen omkijken meer aan heeft.

Wij verrichten o.a. de volgende werkzaamheden:

 

-    Snoeien van hagen en bomen

-    Rooien van bomen        

-    Onkruidvrij maken van de borders

-    Bestrating schoonmaken en spuiten

-    Maaien van het gazon

-    Schoonmaken/onderhoud van (zwem-)vijvers

 

 

 

 

 

 

 

Bij ons kunt u terecht voor onderhoudscontracten, periodiek en projectmatig onderhoud voor zowel particuliere als bedrijfstuinen bijv:

 

Incidenteel onderhoud

 

Soms ligt uw tuin er om wat voor reden dan ook wat minder goed bij. Wilt u daar wat aan laten doen dan kunt u ons inschakelen voor incidenteel onderhoud. Wij hebben uw tuin in no-time weer tiptop.

 

Voor- en/of najaarsbeurt

 

Elk jaar moet uw tuin seizoenklaar gemaakt worden. Dit vraagt om een paar vaste klusjes zoals snoeien, schoffelen, spitten, bemesten en bladruimen.

 

Met een onderhoudscontract heeft dit een aantal voordelen. Ten eerste ligt uw tuin er altijd goed verzorgd bij. Ten tweede kennen wij uw tuin en weten precies wat er moet gebeuren. Dit komt het resultaat ten goede en verlaagt de kosten.

Voor een optimale conditie starten we dan met een zogenaamde nulbeurt om de tuin in een goede uitgangspositie te brengen. Daarna kunnen we voor een afgesproken vaste prijs of op urenbasis (wat de voorkeur heeft) bijhouden

 

Een contract op maat staat garant voor een altijd verzorgde uitstraling van uw tuin.

Bijvoorbeeld ons basis onderhoudspakket is reeds mogelijk vanaf € 25,- excl. per uur minimaal 4 uur. Of €160 excl. per maand. Wij maken samen met u een passend onderhoudsplan.

 

Bij het maandelijks onderhoud moet u denken aan het onkruidvrij maken van de borders en bestrating.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Tuinonderhoud